Enkel comebackseier for Haye

David Haye jubler etter å ha beseiret Mark de Mori i sitt comeback lørdag. Foto: Andrew Couldridge, Reuters / NTB scanpix
David Haye jubler etter å ha beseiret Mark de Mori i sitt comeback lørdag. Foto: Andrew Couldridge, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

London (NTB-AFP): Tidligere tungvektsmester David Haye gjorde comeback i bokseringen lørdag og gjorde kort prosess med Mark de Mori under et proffstevne i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

35-årige Haye er tilbake etter en skulderskade som nær hadde gjort slutt på karrieren hans. I sin første kamp på tre og et halvt år trengte han bare 2.11 minutter på å stoppe sin australske motstander.

Umeritterte de Mori ble slått ned av en rett høyre og etterfølgende kombinasjon, og han ble talt ut før han kom seg på beina.

Haye har hatt VM-titler i tungvekt og cruiservekt. Målet hans er en tittelkamp mot WBA-mester Tyson Fury, men neste oppgave blir trolig Anthony Joshua.

– Tyson Fury har gjort det ganske klart at han ikke ønsker å møte meg, sa Haye.

– Jeg har sagt at jeg vil jobbe meg oppover rankingen. Fury har sagt at han heller vil gi fra seg beltene enn å møte meg, så det er ingen vits i å jage ham nå. Joshua vil være en bedre motstander og gi en bedre kamp. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus