Golf: Singh (52) jakter PGA-rekord

Vijay Singh var tilbake i godt gammelt slag torsdag. Foto: Hugh Gentry, Reuters / NTB scanpix
Vijay Singh var tilbake i godt gammelt slag torsdag. Foto: Hugh Gentry, Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Honolulu (NTB-Reuters): Tidligere verdensener Vijay Singh (52) fra Fiji var like skarp som i glansdagene under første dag av ukens PGA-turnering på Hawaii. Han deler ledelsen med fire amerikanere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

52-åringen leverte en åpningsrunde sju slag under par. Singh, som kan bli den eldste vinneren på PGA-touren noensinne, satte sju birdier og unngikk bogeyer.

– Jeg følte meg bra. Kroppen, svingen og hodet var på plass, så jeg gikk bare ut, fikk en god start og holdt det gående, sa Singh etter runden.

Han deler ledelsen med amerikanerne Ricky Barnes, Morgan Hoffmann, Kevin Kisner og Brandt Snedeker.

Veteranen fra Fiji har vunnet 34 ganger på PGA-touren, men jakter nå Sam Sneads aldersrekord. Snead var 52 år, ti måneder og åtte dager da han vant i 1965. Singh fyller 53 i februar.

Skadeproblemer må ta en stor del av skylda for nedturen de siste årene. Det har ikke blitt seier siden 2008, men Singh føler seg trygg på at han har en triumf i kroppen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus