Se hva som skjedde da trikken ikke kom seg fram i Oslo

Hadde du gjort det samme om trikken fikk problemer foran deg?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da trikken fikk problemer med å komme seg frem i Oslo-trafikken, fordi en bil sperret veien, skjedde det noe merkverdig.

Etter at trikken hadde tutet i flere minutter, strømmet flere forbipasserende til i snøkaoset, og løftet personbilen ut av trikkesporet.

– Vet ikke om de kjente hverandre

Videoen ble filmet av Mads Nilsson på Grünerløkka i Oslo, mandag.

– Denne videoen ble litt tilfeldig da jeg observerte at det var kaos på utsiden av restauranten jeg satt på i Thorvald Meyers gate. Jeg gikk ut på måfå for å se hva som skjedde, sier Nilsson til ABC Nyheter.

– Plutselig dukket det opp masse folk i bildet, som var tydelig bestemte på at dette var et problem de skulle løse. De tittet på bilen og løftet den resolutt ut av veien, fortsetter Nilsson, som ikke vet om menneskene som løftet bilen kjente hverandre fra før.

Les også: Stillestående trikk deler ut mat i Oslo sentrum

– Sier noe om Norge

Mads Nilsson var tilfeldigvis i nærheten da trikken fikk problemer. Han sier at hendelsen sier mye om Norge. Foto: Privat
Mads Nilsson var tilfeldigvis i nærheten da trikken fikk problemer. Han sier at hendelsen sier mye om Norge. Foto: Privat

Nilsson driver You-Tube-kanalen Yourway2Norway sammen med kameraten Ronald Sagatun. Etter at kameratene delte videoen der, har den i løpet av 12 timer blitt sett av nesten 200.000 mennesker.

– Dette er en fin situasjon som sier noe om Norge, synes jeg, sier han.

ABC Nyheter har prøvd å få en kommentar fra eieren av bilen, uten å lykkes.

Les også: Disse kan snike så mye de vil på buss, trikk og bane

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus