Cameron sørger over Bowie

– Jeg vokste opp med å lytte og se popgeniet David Bowie. Han var en mester i nyoppfinnelse, skriver Storbritannias statsminister David Cameron på Twitter.
– Jeg vokste opp med å lytte og se popgeniet David Bowie. Han var en mester i nyoppfinnelse, skriver Storbritannias statsminister David Cameron på Twitter. Foto: Handout / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et stort tap, skriver Storbritannias statsminister David Cameron om David Bowies død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vokste opp med å lytte og se popgeniet David Bowie. Han var en mester i nyskapning og fornyelse, skriver Cameron på Twitter.

Bakgrunn: David Bowie er død

David Bowie etterlater seg et gedigent tomrom i musikkverdenen, mener musikkjournalist Morten Ståle Nilsen.

Bowie døde søndag kveld etter å ha vært kreftsyk i 18 måneder, opplyste hans familie mandag morgen. Han ble 69 år gammel.

– Det er definitivt et sjokk, det kom som lyn fra klar himmel. Men det er i og for seg godt å tenke på at han gikk ut med flagget til topps rent kreativt. Han leverte sitt beste album på nærmere 30 år fredag, sier Nilsen til NTB.

Nilsen anmeldte Bowies nye album «Blackstar», som ble sluppet på Bowies 69-årsdag fredag. Han trillet da en femmer på terningen: ««Blackstar» er hakket mer gledelig enn «bare» et godt David Bowie-album. Det er et godt og musikalsk svært interessant David Bowie-album. Takk, takk, snille Dave», skriver Nilsen i anmeldelsen i VG.