Arbeidsløs migrant vant millioner i spansk julelotteri

Artikkelen fortsetter under annonsen

En arbeidsledig senegaleser som flyktet til Spania for åtte år siden, traff sitt livs jackpot denne uken. Julelotteriet El Gordo gjorde ham 3,8 millioner kroner rikere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen, som bare vil la seg identifisere ved fornavnet Ngame, var en av 1.600 personer som hadde vinnerloddet i tirsdagens trekning, skriver The Guardian og siterer den spanske avisen La Voz de Almería.

Ngame bor sammen med sin kone, som var med ham på flukten fra Senegal i 2007, i strandbyen Roquetas de Mar. De ble berget av den spanske kystvakten etter å ha dratt på en risikabel tur fra Marokko i en overfylt trebåt.

Les også: Lottofeber i Spania – pott på 21 milliarder kroner

– Jeg kan bare ikke tro dette. Enkelte dager har vi bare fem euro å leve for, sier Ngame til avisen før han forteller om den dramatiske reisen til Spania for åtte år siden.

– Det var 65 personer i båten. Jeg vil rette en takk til spanjolene og den spanske regjeringen for å ha reddet meg fra havet, forteller han.

Ngame er nylig blitt arbeidsledig igjen etter å ha jobbet i et drivhus. Lotterigevinsten gjør framtiden langt lysere for ham, men samtidig sier han at «det bare er penger».