Tegneseriekrig i kampen om Det hvite hus

Ted Cruz er lite begeistret for en tegning i Washington Post. Foto: Mark Kauzlarich/Reuters/NTB scanpix.
Ted Cruz er lite begeistret for en tegning i Washington Post. Foto: Mark Kauzlarich/Reuters/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den republikanske presidentkandidaten Ted Cruz reagerer kraftig på en satirisk tegning som framstiller hans to små døtre som trenede aper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tegningen ble publisert på Washington Posts nettsider og viser Cruz som lirekassemann med to dansende aper, ledsaget av teksten «Ted Cruz bruker sine barn som politiske rekvisitter».

Etter at Texas-senatoren har reagert kraftig på at døtrene hans på fem og sju år blir framstilt på denne måten, har Washington Post fjernet tegningen fra nettsiden.

Les også: – Vil teppebombe IS inn i glemmeboka

– Det er ikke mye som virkelig hisser meg opp, men å gjøre narr av jentene mine, gjør det, sa Cruz.

Han svarte natt til onsdag med å poste et bilde av Hillary Clinton, som er favoritt til å bli demokratenes presidentkandidat, som er ute og lufter to hunder med navnene The New York Times og The Washington Post.

Les også: Trump fører an i ny måling

– Dette er en bedre idé for en tegneserie: Hillary og hennes to skjødehunder, tvitret Cruz med hentydning til et vanlig syn blant republikanerne om at amerikanske medier, og da spesielt de to avisene, støtter demokratene.