18-årig kvinne omkom i trafikkulykke på Dombås

En kvinne i slutten av tenårene omkom og to jevnaldrende menn ble kritisk skadd i en trafikkulykke på E6 i Dombåsbakkene tirsdag kveld. Foto: Maria Kampesæter Kleiven / Vigga / NTB scanpix
En kvinne i slutten av tenårene omkom og to jevnaldrende menn ble kritisk skadd i en trafikkulykke på E6 i Dombåsbakkene tirsdag kveld. Foto: Maria Kampesæter Kleiven / Vigga / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i slutten av tenårene omkom og to jevnaldrende menn ble kritisk skadd i en trafikkulykke på E6 i Dombåsbakkene sør for Dombås sentrum tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinnen som omkom, var fører av bilen. Hun kom fra Dovre. Den 18 år gamle mannen er også fra Dovre, mens 16-åringen er fra Lesja, opplyser politiet.

Politiet ble varslet om ulykken like over klokka 20 tirsdag kveld. Et vogntog og en personbil hadde kollidert. Kvinnen omkom på stedet, mens de to andre i personbilen ble fraktet med luftambulanse til sykehus.

– En ble fløyet direkte fra Dombås til St. Olavs hospital i Trondheim, den andre ble først kjørt av gårde og senere flyttet over i luftambulanse, opplyste operasjonsleder Atle B. Obstfelder Gudbrandsdal politidistrikt til NTB.

Bakgrunn: Én person omkom i trafikkulykke på Dombås

Forholdene på ulykkesstedet var først svært uoversiktlige. Alle nødetater rykket ut til stedet, og ulykkesgruppa hos Statens vegvesen ble varslet. Sjåføren i det norskregistrerte vogntoget var fysisk uskadd etter ulykken, men ble tatt hånd om av helsepersonell. Politiet kunne ikke si noe om årsaken til ulykken tirsdag kveld, men sa at det var et tynt lag nysnø og nullføre på den aktuelle strekningen.

Onsdag formiddag opplyser politiet at personbilen trolig har kommet over i motgående kjørefelt før kollisjonen.