Fant overlevende tre dager etter båtforlis

Redningsmannskaper leter etter overlevende utenfor Sulawesi i Indonesia. Foto: Antara Foto / Reuters / NTB scanpix
Redningsmannskaper leter etter overlevende utenfor Sulawesi i Indonesia. Foto: Antara Foto / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Redningsmannskaper har funnet nok en overlevende, tre dager etter at en passasjerbåt med 118 om bord sank utenfor den indonesiske øya Sulawesi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det betyr at minst 40 personer er berget i live, mens tre mennesker er funnet døde etter ulykken. Søket etter 75 savnede personer fortsetter, opplyser en tjenestemann fra den lokale krisehåndteringsetaten.

– Vi er fortsatt optimistiske og tror vi kan finne flere overlevende, sier han.

Én person ble oppdaget av lokale fiskere tirsdag morgen, etter å ha klamret seg fast til en flytende bur som blir brukt til fiske.

Les også: Skip med 100 passasjerer i havsnød utenfor Indonesia

Båten var på vei fra Kolaka i Nord-Sulawesi og var 22 kilometer fra målet på Nord-Sulawesi da den fikk motortrøbbel lørdag morgen. Mannskapet evakuerte alle passasjerene, men fortsatt er mange savnet etter forliset.

Både skip, båter og helikoptre er involvert i søket, som er svært krevende på grunn av de høye bølgende i området.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus