Frp i Nord-Trøndelag raser mot partiledelsen

Robert Eriksson (Frp) mistet i forrige uke posten som arbeids- og sosialminister i regjeringen. Han har selv vært klar på at han ønsket å fortsette.
Robert Eriksson (Frp) mistet i forrige uke posten som arbeids- og sosialminister i regjeringen. Han har selv vært klar på at han ønsket å fortsette. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Flere lokallag i Frp i Nord-Trøndelag truer med å gå over til bygdelister fordi partiet sentralt sviktet dem da Robert Eriksson røk ut av regjeringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp i Nord-Trøndelag er «bestyrtet, frustrert og meget skuffet» over den behandlingen Robert Eriksson har fått, skriver fylkeslaget i et brev.

Les også: Eriksson vil ikke betale hjemtur for tiggere

Leder i Nord-Trøndelag Frp, Einar Almaas, sier til Trønder-Avisa at han mener Frp har ofret altfor mye i rokeringen, som endte med at Eriksson mot eget ønske mistet posten som arbeids- og sosialminister.

Les også: Eriksson glad for «garderobeprat» i Fellesforbundet

Fylkeslaget beskylder sentrale aktører for å ha vist et totalt «fravær av medmenneskelighet» i saken.

«Vi er kjent med at det i flere lokallag i Nord-Trøndelag nå vurderes bygdelister som et alternativ til et Frp som har sviktet dem totalt», skriver fylkeslederen i sitt brev. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus