Nytt bortetap for Zuccarellos lag

Mats Zuccarello og New York Rangers ble stoppet av Winnipeg Jets i NHL fredag.
Mats Zuccarello og New York Rangers ble stoppet av Winnipeg Jets i NHL fredag. Foto: Bruce Fedyck / USA Today Sports / Reuters / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Winnipeg (NTB): Mats Zuccarello hadde en sur kveld på jobben i NHL fredag. New York Rangers kom tidlig under og tapte 2-5 borte mot Winnipeg Jets.

Zuccarello noterte ingen målpoeng og endte med -4 i pluss/minus-statistikken etter å ha vært på isen ved alle Jets' scoringer. Nordmannen fikk som vanlig bra med istid, totalt 17.51 minutter.

Jets-løperen Bryan Little ga Rangers en sur start ved å prikke inn to pucker i løpet av kampens første åtte minutter. Begge var assistert av Blake Wheeler.

Rangers reduserte til 1-2 ved J.T. Miller – og senere til 2-3 ved Dan Boyle i overtall – men det skulle ikke ta vertene lang tid å øke ledelsen på ny. Tyler Myers' 4-2-mål kom 16.14 minutter ut i annen periode, kort etter Boyles scoring.

Rangers jaktet en ny redusering og tok ut keeper Henrik Lundqvist i sluttminuttene for å få en ekstra utespiller på isen. De utnyttet Andrew Ladd til å sette inn 5-2-målet i åpent bur.

Etter bortetap for Minnesota Wild og Winnipeg Jets, vender Rangers nå snuten hjemover. Neste kamp spilles mot Washington Capitals i Madison Square Garden søndag. (©NTB)