Martinsen sikret seier for Avalanche

SCORING: Andreas Martinsen (t.h.) satte det avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3–2. Foto: Mark Humphrey / Ap / NTB Scanpix

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag.

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode. Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første hvilen.

Andre periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen. Halvveis ut i perioden satte Martinsen inn det som skulle bli det siste og avgjørende målet i kampen, som altså endte 3-2 i favør gjestene fra Colorado.

Martinsen fikk 10.54 minutter på isen i lørdagens kamp.