Buss av veien i Nordland – sju til sykehus

Sju personer ble fraktet til sykehus etter at en buss kjørte av veien i Hamarøy i Nordland lørdag kveld. Ingen av dem ble alvorlig skadd i ulykken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Ingen er livstruende skadd, men de må på sykehus. Vi frakter derfor seks personer til Nordlandssykehuset i Bodø med helikopter, opplyste operasjonsleder Frode Dalberg i Salten politidistrikt til NTB lørdag kveld.

Natt til søndag fikk Avisa Nordland opplyst at totalt fem personer er fløyet til sykehuset, mens to kom senere i ambulanse.

– Én person er moderat skadd og utredes videre. Seks personer er lettere skadde. Alle blir på sykehuset inntil videre, sier kommunikasjonssjef Randi Angelsen ved Nordlandssykehuset til avisen.

Bussen med totalt 22 passasjerer kjørte av veien ved avkjøringen mot Drag på E6 ved 20.30-tiden lørdag. Veien var stengt i en periode etter ulykken, og årsaken til ulykken er ikke kjent.

– Vi kan ikke si noe om hva som har skjedd, annet enn at det er veldig glatt på stedet, sa operasjonsleder Dalberg til AN.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus