Minst tre personer drept i aksjon i Libanon

Flere personer, blant dem syrere, en palestiner og en libaneser, blitt pågrepet i flere aksjoner gjennomført av libanesiske sikkerhetsstyrker etter selvmordsangrepene i Beirut.
Flere personer, blant dem syrere, en palestiner og en libaneser, blitt pågrepet i flere aksjoner gjennomført av libanesiske sikkerhetsstyrker etter selvmordsangrepene i Beirut. Foto: Khalil Hassan / Reuters

Minst tre personer ble drept under en razzia hos en mistenkt militant islamist i Deir al-Ammar nord i Libanon, ifølge sikkerhets- og sykehuskilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den mistenkte ekstremisten var ettersøkt av myndighetene. Han kastet to granater mot aksjonsstyrken før han sprengte et bombebelte og tok livet av seg selv, samt sin mor og sin niese.

Les også: Norsk statsborger mistet livet i Libanon

Sju personer i sikkerhetsstyrken som gjennomførte aksjonen lørdag, ble såret. Den mistenktes søster og andre sivile på stedet ble også såret, ifølge Libanons nasjonale nyhetsbyrå.

Libanon har pågrepet flere personer gjennom aksjoner etter bombeangrepene i hovedstaden Beirut 12. november. 44 mennesker ble drept i angrepet, som skjedde i et område kontrollert av den sjiamuslimske Hizbollah-bevegelsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus