To tatt etter to innbrudd i kiosk i Fredrikstad

En Mix-kiosk i Fredrikstad ble natt til fredag utsatt for innbrudd to ganger. To ungdommer er mistenkt for innbruddene, den ene var savnet fra en barnevernsinstitusjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet sikret seg videoopptak fra kiosken i Hassingveien, men ved 5-tiden ble to ungdommer på 15 og 16 år påtruffet og tatt hånd om.

– Eldstemann er siktet for grovt tyveri og er overlatt til foreldrene. Den yngste var savnet fra en barnevernsinstitusjon på Hamar, og er overlatt til det lokale barnevernet, forteller operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til NTB.

Det første innbruddet skjedde like over midnatt, mens tyver slo til igjen ved 3-tiden. Politiet omtaler hendelsene som grove tyverier ettersom et vindu i kiosken er knust.

– Den andre gangen har de tatt seg gjennom det samme hullet ved å fjerne sikringen som glassmesteren hadde satt opp. Vi har foreløpig ikke grunnlag for å si at det er samme gjerningspersoner som står bak begge innbruddene, sier operasjonsleder Meier.

Han forteller at det ikke er store verdier som er borte.

– Det er tobakksvarer og sannsynligvis noe snus. Det var vel noen som var røyksugen i natta, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus