Mann med bånd til Paris-angrepene pågrepet i Tyskland

En 51 år gammel mann som ble arrestert i Tyskland i forrige uke, hadde forbindelser til angrepene i Paris, melder tyske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet 5. november i Bayern i nærheten av grensa til Østerrike med våpen i bilen, og Bayerischer Rundfunk melder at tysk politi informerte franske myndigheter om arrestasjonen.

Ifølge TV-kanalen ble det funnet dokumenter i bilen som tydet på at han var på vei til Paris. Våpnene var profesjonelt skjult i bilen, en VW Golf.

En talsmann for politiet i Bayern, Ludwig Waldinger, bekrefter at det under en rutinekontroll på motorveien ble gjort et funn av automatgevær, revolvere, eksplosiver og håndgranater, men ville for øvrig ikke gi mer informasjon.

Focus Online melder at mannen var fra Montenegro, og at han nekter å snakke med politiet i fengselet og ikke vil ha advokat.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus