Trippeldrapet i København skjedde mens ofrene sov

Politiet i København har startet drapsetterforskning etter at tre menn ble funnet døde i en leilighet onsdag.
Politiet i København har startet drapsetterforskning etter at tre menn ble funnet døde i en leilighet onsdag. Foto: Claus Bech / NTB scanpix

Tre unge menn som skal være del av et MC-miljø, ble skutt og drept mens de sov i en leilighet på Frederiksberg i København, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble brukt både et jaktgevær med hagle og en pistol i drapet på de tre mennene, som er på henholdsvis 19, 23 og 24 år, opplyser politiet i København.

Våpnene er ikke funnet i leiligheten, så politiet antar at gjerningsmennene har tatt våpnene med seg.

Ifølge politiet er de tre mennene del av et MC-miljø.

– Leiligheten bærer ikke preg på at det har skjedd en kamp i forkant av drapene, og de tre mennene ble funnet liggende i en seng og på en madrass på gulvet. Vi arbeider derfor ut ifra en teori om at de ble oppsøkt mens de lå og sov, opplyser politiet i en pressemelding.

Det er foreløpig uvisst om det står én eller flere personer bak drapene. Et vitne har forklart at han så to menn på et stillas utenfor den aktuelle leiligheten ved 3.40-tiden natt til onsdag, og at disse kjørte av gårde i en mørk bil. Andre vitner har oppgitt at de har hørt skuddlyder like etter klokken 1.

Politiet ble varslet om hendelsen like etter klokken 14 onsdag, men antar at drapene har skjedd mellom midnatt og onsdag morgen klokken 4.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus