Stor lekkasje lager trafikkproblemer på Grünerløkka

Det er begrenset fremkommelighet i området i krysset Sannergata og Toftes gate, og mot Thorvald Meyers gate på grunn av vannlekkasjen.
Det er begrenset fremkommelighet i området i krysset Sannergata og Toftes gate, og mot Thorvald Meyers gate på grunn av vannlekkasjen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Brannvesenet jobber på spreng for å stanse en stor vannlekkasje på Grünerløkka i Oslo. Det er store trafikkproblemer i området, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er veldig mye vann i veien, og vi har sperret av flere veier i nærheten. Det jobbes på stedet for å finne ut hvor lekkasjen under bakken er, sier operasjonsleder Gjermund Stokkeli i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er begrenset fremkommelighet i området i krysset Sannergata og Toftes gate, og mot Thorvald Meyers gate. Trikkene er omdirigert til Sinsen og Carl Berners plass, ifølge Aftenposten.

– Vi har fått melding om en lekkasje i Sannergata og har nå tre rørleggere på vei. Vi vet ikke noe mer på nåværende tidspunkt, sier Jan Eliassen, ingeniør i beredskapssenteret i Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune, til VG.

Personvernpolicy