Tre døde da bil kjørte inn i folkemengde i Oklahoma

<p>Folk hjelper skadde etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma lørdag. Foto: Reuters / NTB scanpix</p>
Folk hjelper skadde etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma lørdag. Foto: Reuters / NTB scanpix

Minst tre mennesker omkom og over 20 ble skadd da en bil kjørte i stor fart inn i en folkemengde i Stillwater i Oklahoma, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

27 mennesker er fraktet til sykehus med skader, og tilstanden er kritisk for to av dem, opplyser en polititalsmann. Sjåføren av bilen er pågrepet og siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Ulykken skjedde under en parade lørdag som var arrangert for å feire det lokale universitetsfotballaget som hadde kommet hjem etter å ha vunnet en viktig bortekamp.

Dave Kapple og sønnen sto og så på paraden da de plutselig hørte folk rope.

– Vi hørte noen rope «Se opp!». Bilen pløyde seg forbi en politimotorsykkel og så videre gjennom folkemengden. Folk fløy til alle kanter, forteller Kapple.

Et annet øyenvitne, Konda Walker, sier han først trodde det som skjedde var en del av underholdningen før han skjønte at det var alvor.

– Folk ble kastet ti meter opp i luften som filledukker, forteller han.

Personvernpolicy