– Har identifisert den ene selvmordsbomberen

Tyrkere deltar i en minnemarkering for ofrene etter bombeangrepene i Ankara 10. oktober. Tyrkias statsminister opplyser at den ene av selvmordsbomber er identifisert.
Tyrkere deltar i en minnemarkering for ofrene etter bombeangrepene i Ankara 10. oktober. Tyrkias statsminister opplyser at den ene av selvmordsbomber er identifisert. Foto: Umit Bektas / Reuters

Tyrkiske myndigheter har identifisert den ene av de to selvmordsbomberne som drepte over 100 mennesker under en fredsdemonstrasjon i Ankara for halvannen uke siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke gitt detaljer om hvem vedkommende var. I et intervju med tyrkisk TV mandag, sier statsminister Ahmet Davutoglu at arbeidet med å identifisere den andre selvmordsaksjonisten fortsatt pågår.

Les også: Tyrkia mener enten IS, PKK og venstresiden sto bak angrep

Davutoglu opplyste videre at 15 personer har blitt pågrepet i forbindelse med angrepet og at fire av dem fortsatt sitter i varetekt.

102 mennesker ble drept da to bomber gikk av med få sekunders mellomrom midt i en fredsdemonstrasjon i Ankara 10. oktober. Tyrkiske myndigheter var snare med å anklage både kurdiske separatister og ekstremistgruppa IS.

Personvernpolicy