Siktede skal ha forklart hvor Tinas eiendeler ble av

<p>20 år gamle Tina Jørgensen ble funnet død i en dreneringskum ved Bore kirke på Jæren i 2000</p>
20 år gamle Tina Jørgensen ble funnet død i en dreneringskum ved Bore kirke på Jæren i 2000 Foto: NTB scanpix / Politiet

Den første som ble pågrepet for drapet på Tina Jørgensen skal ha forklart at Jørgensens avtalebok, telefon og veske er borte for alltid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tinas eiendeler skal ha blitt kastet i avfallet i en sørlandsby sør for Lyngdal, i Vest-Agder kommune, skriver Stavanger Aftenblad.

Politiet gikk ut med bilder av to svarte vesker, en filofax og en telefon identisk med dem som Tina eide, tre dager etter at hun ble funnet drept. Hun skal ha hatt med seg eiendelene den kvelden drapet skjedde.

Politiinspektør Ernst Kr. Rossebø ved Rogaland politidistrikt vil ikke kommentere saken overfor avisen, og Odd Rune Torstrup, som forsvarer den først pågrepne 36-åringen, ønsket ikke svare på noen spørsmål onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus