Meny

Ingen nye spor i søk etter savnet dykker i Vest-Agder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letemannskaper hadde tirsdag ettermiddag ingen nye spor å gå etter i søket etter dykkeren som har vært savnet utenfor Høllen i Søgne i Vest-Agder siden mandag kveld.

Et Sea King-helikopter, flere båter og redningsmannskaper søker etter dykkeren.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) ble varslet om hendelsen klokken 19.25 mandag kveld av noen kamerater som var ute og dykket med den savnede.

– Vi fortsetter å søke som tidligere, men det er ingen nye spor, sier redningsleder Trond Bjørnøy i HRS Sør-Norge til NTB tirsdag ettermiddag.

Søket pågikk også for fullt gjennom hele tirsdagsnatten, men uten at mannen ble funnet. Tirsdag morgen startet politiet organisering av strandsøk i området.

– Vi har seks-sju båter pluss helikopter som søker. I tillegg er frivillige på land fordelt på ti lytte- og observasjonsposter, sa vakthavende redningsleder Asbjørn Viste til NTB natt til tirsdag.

Dykkeren ble sist observert sør av Vestre Fiske, drivende vestover og ikledd tørrdrakt.

– Det er tegn til at han var i flytestilling og godt kledd da han forsvant i strømmen. Så han kan holde seg lenge i vannet. Han hadde tørrdrakt på seg, fortalte Viste.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus