Meny

Fem pågrepet etter at norsk mann døde i Kenya

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En norsk mann i 20-årene ble søndag funnet død i Nairobi i Kenya. Fem personer er pågrepet i forbindelse med dødsfallet, som betegnes som mistenkelig.

– Vi kan bekrefte at vi har fått melding om at en norsk borger i midten av 20-årene er funnet død i Kenya. De pårørende er varslet og har fått tilbud om konsulær bistand av den norske ambassaden, sier pressevakt Astrid Sehl ved Utenriksdepartementet til NTB.

Det var VG som først meldte om saken i Norge.

Den kenyanske avisen Daily Nation skriver at nordmannen døde i huset til en venn bare timer før han skulle fly tilbake til Norge søndag, og at vennen er blant de pågrepne.

Vennen har forklart at han reiste til byen Machakos lørdag, og at han fant nordmannen død på sofaen da han kom tilbake morgenen etter, ifølge avisen.

Politisjef i Kasarani Robinson Mboloi opplyser til Daily Nation at politiet søker etter ytterligere én mistenkt, som er en kvinne.

– Jeg hadde aldri trodd at noe sånt skulle skje. Han var den snilleste personen du kunne møte, sier en venn av den avdøde til VG.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus