Meny

Aksjonister vil stenge Sveriges grenser for alle lørdag

VIL SKAPE KAOS: Initiativtakerne bak en svensk aksjon lørdag, vil skape kaos ved alle grenseoverganger til Sverige. Illustrasjonsfoto: Johnny Larsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Protesterer mot det de kaller en ukontrollert flyktningstrøm til landet.

Mer enn 2000 personer har sagt at de vil delta i protesten som arrangeres gjennom Facebook under tittlene «Nu stänger vi Sveriges gränser», skriver Nyheter24.se.

I arrangementets beskrivelse skriver initiativtakerne at Sverige holder på å forfalle på grunn av det de kaller en ukontrollert flyktningstrøm.

«Nu får vi lösa detta själva med tanke på alla landsförrädare som inte vill vårt lands bästa», skriver arrangørene.

Aksjonen skal etter planen starte lørdag klokken  13. Av 22.000 inviterte har i skrivende stund 2100 sagt at de vil delta.

Les også: Anmeldt for smugling av asylsøkere

Planen med aksjonen er å stoppe alle som vil krysse grensen, for å skape kaos, slik at regjeringen blir nødt til å handle.

– Det trengs ikke mange. Egentlig er det en avlastning for våre myndigheter som ikke klarer dette her, sier Fredrik Marthell, som står bak arrangementet, til Nyheter24.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus