Mann torturert i elleve timer – to tiltalt

En mann i 30-årene skal i mars i år blitt brent med en sigarett, fått knust flasker mot hodet og blitt slått med en jernstang over hele kroppen. To menn er tiltalt i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettssaken mot de to starter i Sør-Trøndelag tingrett torsdag. De to, en trondheimsmann i 30-årene og en annen mann i 50-årene, er tiltalt i det aktor mener er en av de groveste voldssakene på lenge i Trondheim, melder NRK.

Ifølge tiltalen skal offeret ha blitt slått med kjepper og en jernstang, blitt svidd med en sigarett, fått brennevin i øynene og fått varmt og kaldt vann over kroppen. Mannen brakk to ribbein, begge lungene kollapset og han fikk en rekke kutt og blåmerker.

Han ble innlagt på sykehus i åtte dager og var ute av stand til å jobbe i fire uker etter mishandlingen.

– Det er heldigvis ikke ofte vi ser så grove saker med så alvorlig voldsbruk og med frihetsberøvelse over så lang tid som dette, sier statsadvokat Unni Sandøy.

Advokat Arve Røli er forsvarer for den yngste av de to tiltalte. Hans klient erkjenner ikke straffskyld

– Mishandlingen skal ha funnet sted i hans leilighet, men min klient hevder han ikke var til stede mens dette pågikk, sier Røli.

Også den tiltalte mannen i 50-åra nekter straffskyld. Det opplyser mannens forsvarer Tore Angen. Det er satt av to dager til saken i Sør-Trøndelag tingrett.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus