Alvorlig skadd i nestendrukning i Aust-Agder

Tilstanden var mandag formiddag alvorlig, men stabil for den 48 år gamle mannen som ble hentet livløs opp fra Nidelva i Åmli i Aust-Agder natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

58-åringen ble hentet opp av elva etter å ha falt fra en båt. Han ble funnet i vannet rundt 50 meter fra båten.

– Vi fikk først melding klokken 02.02 om at noen hørte en mann rope fra elva, og at det deretter ble stille. Vi sendte mannskaper oppover, og klokken 02.25 ble en mann funnet i elva. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp på stedet, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til NTB.

Mannen ble hentet med luftambulanse klokken 03.09 og fløyet til Arendal sykehus. Politiet opplyste først at tilstanden hans var kritisk, men mandag formiddag beskriver sykehuset tilstanden hans som alvorlig, men stabil.

Personvernpolicy