– Slektninger av Bin Laden omkom i flystyrt i England

Osama bin Ladens søster og stemor var blant de fire personene som omkom da et privat jetfly styrtet i Sør-England fredag, skriver flere internasjonale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen om bord i flyet overlevde ulykken, som skjedde rett ved rullebanen på Blackbushe flyplass i Yateley.

Bakgrunn: Fire drept i småflykrasj

Spekulasjonene om hvorvidt de omkomne er i slekt med den tidligere al-Qaida-lederen, begynte da Saudi-Arabias ambassadør til Storbritannia, prins Mohammed bin Nawaf, kondolerte bin Laden-familien via Twitter.

– Ambassadøren kondolerer til sønnene av den avdøde Mohammed bin Laden og deres pårørende i forbindelse med den tragiske hendelsen der et fly som fraktet familiemedlemmer krasjet, skriver ambassaden.

Identiteten til de omkomne er ikke bekreftet, men flere saudiarabiske medier skriver at de tre passasjerene var slektninger av Osama bin Laden, som ble drept av amerikanske spesialstyrker i Pakistan i 2011.

En venn av den prominente og godt bemidlede slekten sier til NBC News at bin Ladens stemor og halvsøster, samt halvsøsterens ektemann, mistet livet i ulykken.

Saudi-Arabias ambassade i London opplyser videre at den samarbeider med britiske myndigheter om å etterforske ulykken og sørge for at de omkomne blir fløyet til Saudi-Arabia så raskt som mulig for begravelser.

Personvernpolicy