Cosby tilbød penger for å holde tett om sex

Komikeren Bill Cosby fra en forestilling i Denver i USA i januar. I en politiforklaring fra 2005 som avisen The New York Times har fått tak i, innrømmer han å ha gitt dop til kvinner for å gjøre dem mer samarbeidsvillige til å ha sex med ham.
Komikeren Bill Cosby fra en forestilling i Denver i USA i januar. I en politiforklaring fra 2005 som avisen The New York Times har fått tak i, innrømmer han å ha gitt dop til kvinner for å gjøre dem mer samarbeidsvillige til å ha sex med ham. Foto: Stringer / Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske komikeren Bill Cosby innrømmer i en ti år gammel politiforklaring at han tilbød betaling til kvinner for å holde tett om sex.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avisen New York Times skriver at den 78 år gamle komikeren i forklaringen innrømmer å ha forført en kvinne ved å vise medfølelse for faren hennes som var kreftsyk. Andre kvinner er blitt tilbudt karrierehjelp før han deretter presset dem til sex. Bill Cosby skal også ha tilbud betaling for å forhindre at utroskapen skulle komme ektefellen hans for øre.

Les også: – Bill Cosby forgrep seg på oss

Innrømmelsene kom fram under et fire dager langt politiavhør på et hotell i Philadelphia som ble gjort for 10 år siden i forbindelse med at han var mistenkt for å ha dopet ned og forgrepet seg på en kvinne.

Avisen kom over forklaringen som Bill Cosby har greid å holde skjult for pressen i mange år.

Les også: Cosby innrømmer å ha dopet ned kvinne

«The Cosby Show»-stjernen nekter for at han er en overgriper, men karakteriserer seg selv under forklaringene som en rå forfører og playboy som samvittighetsløst brukte berømmelse og frekke metoder for å nå sine mål med kvinnene.

Se også: Cosby innrømmer å ha gitt dop til kvinner for å få sex

Se også: Nye anklager mot Bill Cosby

Se også: – Bill Cosby forgrep seg på oss