Brite kastet av fly:

Slo til kona og tisset i flysetet

Den ustyrlige passasjeren ble torsdag stilt for retten i Boston. Se video

British Airways-flyet som så seg nødt til å mellomlande i Boston onsdag, kastet av en passasjer som var så beruset at han angrep kona og tisset i flysetet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ABC Nyheter skrev torsdag at et fly på vei fra London til Houston måtte kaste av en ufin passasjer midtveis.

Briten som ble kastet av på Logan flyplass og tatt hånd om av politiet, ble torsdag ettermiddag lokal tid stilt for retten.

– Tiltaltes kone ble avhørt og hun uttalte at hennes mann har oppført seg lignende før, men aldri så ille. Hun uttalte også at hennes mann slo henne i ansiktet, og at han trakk ned egen shorts og underbukse, og urinerte på flysetet og på gulvet, forteller assisterende statsadvokat, Emily Hamrock, til dommeren i retten.

Se også: Sovnet i baga­sje­rom­met – pas­sa­sjer­fly måtte nødlande

I tillegg til å angripe egen kone, var briten også ufin mot andre passasjerer.

– En annen passasjer ble avhørt og uttalte at tiltalte snublet rundt og falt i setet til passasjerens barnebarn. Han sa at tiltalte var aggressiv mot hans barnebarn ved å spørre med høy røst «Hvor er du fra?», sier statsadvokaten, og fortsetter:

– Passasjeren sier han var redd på grunn av tiltaltes størrelse og måten han agerte på. Han trakk barnebarnet mot seg og vekk fra tiltalte.

Den ufine passajeren ble i retten i Boston tildelt muligheten til å bli løslatt mot en kausjon på rett over 40.000 norske kroner, samt at han ble tvunget til å gi fra seg passet sitt. I tillegg beordret dommeren at tiltalte må bli i Massachusetts til rettssaken er ferdig.

Mens rettssaken pågår må mannen holde seg edru, og han må sende inn urinprøver jevnlig til narkotikatesting.

Bakgrunn: Så seg nødt til å lande da fly­pas­sa­sjer ble ufin

Personvernpolicy