Levninger av menneske funnet i Haugesund

Levninger av menneske funnet i Haugesund

En mann fant fredag kveld levningene av et menneske på Røvær utenfor Haugesund, opplyser politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Funnet ble gjort på Terneholmen øst av Røvær, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

– Levningene bærer preg av å ha ligget lenge, og på dette tidspunktet er det ikke mulig å si om det er et ungt eller gammelt menneske, mann eller kvinne. Levningene er transportert til land og vil bli brakt til Gades Institutt for obduksjon, og det vil bli bedt om bistand fra Kripos sin ID-gruppe for å få fastslått identitet. Saken vil bli fulgt opp av Haugesund politistasjon kommende uke, opplyser Utne-Reitan.

Personvernpolicy