25-åring slått i hodet av parkeringsvakt

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 25 år gammel mann havnet i voldsom krangel med to parkeringsvakter på Stabekk i Bærum torsdag kveld. Blodet rant etter at mannen ble slått i hodet med en elektronisk gebyrblokk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

25-åringen forteller til Budstikka at han sto ved en parkeringsautomat da han oppdaget de to parkeringsvaktene ved bilen hans, og at han ropte for å fortelle at han var på vei til å betale.

Etter knuffing, dytting og flere slag fra både bileier og parkeringsvakt, forteller 25-åringen at han ble slått så kraftig i hodet med en elektronisk gebyrblokk av den andre vakten at han begynte å blø kraftig og måtte til legevakten for å få behandling.

– Etter å ha fått forklaringer fra alle parter i denne saken vil begge parkeringsvaktene og han som ble slått i hodet bli anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder Martin Martinsen i Asker og Bærum politidistrikt.

Slik operasjonslederen har forstått situasjonen, så bidro ikke mannen som ble slått i hodet med til «å løse situasjonen på en spesielt rolig og smidig måte».

Episoden skjedde utenfor solstudioet Brun og Blid ved 21.30-tiden. Martinsen forteller at parkeringsvaktene, etter det han kjenner til, ikke skrev ut parkeringsbot til 25-åringen før de begynte å krangle og slåss.