Må betale 500 000 dollar i erstatning etter lydopptakflause:

Lege snakket stygt om pasienten i narkose - må betale

Hør lydopptaket her.

Tre leger i Virginia, USA må betale 500 000 dollar i erstaning til en pasient de gjorde narr av mens han lå i narkose under en operasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pasient i Virginia, USA mottar 500 000 dollar (nesten 4 millioner kroner) i erstatning etter at legene gjorde narr av ham under en rutineoperasjon mens han lå i narkose. Dette melder abc7news.com.

«Etter jeg hadde snakket med deg i fem minutter før operasjonen, ville jeg slå deg i ansiktet og manne deg opp litt». Dette kan man høre en lege si i et opptak som ble avspilt i retten.

Pasienten skal ha satt telefonen på opptak og glemt å slå den av før operasjonen som fant sted i april 2013. Da han fikk høre hva operasjonsteamet hadde sagt om ham under prosedyren, ble han sjokkert.

«Jeg skal skrive opp at han har hemoroider, selv om vi ikke kan se det, og kommer ikke til å gjøre det heller. Det blir bare et skudd i mørket», kan man høre legen, DR. Tiffany Ingham, si på lydopptaket.

Pasienten saksøkte legene, og opptaket ble avspilt i retten. Utfallet ble at legeteamet måtte betale 500 000 dollar i oppreisning.

Personvernpolicy