– Vi kan ikke forstå at Lisa er borte

17 år gamle Lisa Holm ble funnet drept fredag 12. juni etter å ha vært savnet siden søndag 7. juni. Foto: Thomas Johansson (TT / NTB scanpix)
17 år gamle Lisa Holm ble funnet drept fredag 12. juni etter å ha vært savnet siden søndag 7. juni. Foto: Thomas Johansson (TT / NTB scanpix)

Lisa Holm forsvant søndag 7. juni. Fem døgn senere ble hun funnet drept. Nå snakker familien hennes for første gang ut etter den tragiske hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en uke siden fikk Lisa Holms familie vite at datteren var funnet død utenfor Lidköping i Sverige etter å ha vært meldt savnet i fem døgn.

– Vi håpet til det siste at hun skulle bli funnet i live. Håpet var virkelig det siste som forsvant. Selv i dag når vi vet, er vi som i en boble der vi fremdeles på en eller annen måte tror at hun skal komme hjem igjen, sier familien til lokalavisen Skaraborgs Allehanda.

Les også: – Vi må få vite hvem som har gjort dette mot Lisa

Familien forteller at selv om sorgen er enormt stor, vil de likevel se fremover, slik datteren hadde villet at de skulle leve.

– Det er rart, men midt i sorgen kan vi innimellom legge bort noe av sinnet. Det er som om det avskjermes for at vi skal kunne gå videre og leve for hverandre i familien. Og for Lisa. Hun ville aldri ha villet at vi bare satt her. Hun siktet alltid fremover, det vil hun at vi også skal gjøre, sier familien til avisen.

Kvinne løslatt

To brødre i 30-årene fra Litauen er siktet for drapet, mens kona til en av mennene ble siktet for å ha holdt drapshandlingen skjult for politiet. Tirsdag denne uken ble kvinnen løslatt.

– Jeg har hatt en uke på meg til å styrke mistanken mot henne, men det har jeg ikke klart, sa Lars-Göran Wennerholm hos den svenske påtalemyndigheten etter fengslingsmøtet, melder NRK.

Les også: Den siktede kvinnen slippes fri tirsdag

De to brødrene sitter fortsatt i varetekt.

Personvernpolicy