19-åring erkjenner å ha knivstukket 61-åring

En 19-åring som er siktet for å ha knivstukket en 61 år gammel mann i Kristiansand fredag, har i avhør erkjent knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– 19-åringen vedkjenner seg den faktiske handlingen, nemlig at han knivstakk fornærmede, opplyser etterforskningsleder John Tomas Homme til NRK.

61-åringen ble overfalt da han åpnet døren etter at to personer hadde ringt på hjemme hos ham i sentrum av Kristiansand ved 22-tiden fredag. Han ble kjørt til akuttmottaket på sykehus, men slapp fra angrepet med lettere skader.

Det ble raskt klart at det dreide seg om to gjerningsmenn. 19-åringen ble pågrepet tidlig lørdag morgen, mens 18-åringen ble pågrepet på kvelden, skriver Fædrelandsvennen.

– 18-åringen erkjenner delaktighet til handlingen, sier John Tomas Homme.

Siktelsen for legemsbeskadigelse under skjerpende omstendigheter er utvidet til også å omfatte grovt ran, opplyser etterforskningslederen.

Begge de to siktede mennene er av utenlandsk opprinnelse. De blir etter all sannsynlighet fremstilt for varetektsfengsling mandag formiddag.

Operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt sa til NRK i helgen at han ikke kan utelukke at 61-åringen var et tilfeldig offer.

Personvernpolicy