Løkkefotball med kronprinsfamilien på Skaugum

STRAFFER SEG: Kronprinsesse Mette-Marit, iført poncho, drar til i straffesparkkonkurranse mot kronprins Haakon under fylkesturen i Vest- Agder i 2013. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Mandag er det klart for nytt fotballoppgjør utenfor kronprinsboligen i Asker. Arne Scheie kommenterer kampen, der kronprinsparet med barn skal spille.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets utfordrerlag er Brane Tigers Fotball fra Kongsvinger, det første laget som representerte Norge i Special Olympics i Irland i 2003. De har vært med på Norway Cup 10 år på rad og flere år har de stilt med to lag.

– Motstanderne blir Team Skaugum, som inkluderer kronprinsparet og barna, med forsterkninger. Hele lagoppstillingen blir ikke offentliggjort før kampstart, sier kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, til NTB.

I fjor spilte Mats Møller Dæhli, Jan Åge Fjørtoft, Hanneli Mustaparta, Kjetil André Aamodt og Tina Wulff på Team Skaugum.

Hensikten med arrangementet er å sette søkelyset på betydningen av fotball som integreringsarena og at fotball først og fremst skal være gøy. I fjor innrømmet kronprins Haakon at dette er i hans ånd, ettersom han ikke er veldig fotballinteressert, men syns det er morsomt å spille selv.

Personvernpolicy