To pågrepet etter Fredrikstad-vold

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Politiet pågrep natt til søndag enda en person etter at en mann i 60-årene ble påført alvorlig hodeskade i en leilighet i Fredrikstad lørdag. Dermed er to menn pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om voldsepisoden like før klokken 21 lørdag kveld. De første meldingene gikk ut på at en person var kjørt til sykehus med alvorlige hodeskader og at politiet lette etter en mulig gjerningsmann i området. Drøyt 20 minutter senere kom beskjeden om at den mistenkte personen var pågrepet.

– Politiet ble varslet av helsevesenet klokken 20.10 om at en mann var funnet med alvorlige hodeskader inne i en leilighet, opplyser operasjonsleder Lars Stenerød i Østfold politidistrikt til NTB.

Kjent av politiet

Den pågrepne mannen er i 20-årene og kjent av politiet fra tidligere. Det var usikkert om det var enda en gjerningsmann involvert, og politiet fortsatte derfor søket i området på Hurrødåsen på Gressvik i Fredrikstad. Klokken 5.15 søndag morgen opplyste politiet at mistenkt gjerningsmann nummer to var blitt pågrepet.

Mannen som ble utsatt for volden, ble først sendt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad og deretter videre til Ullevål sykehus. Han har alvorlige skader, men tilstanden var natt til søndag stabil.

Politiet ønsket tidlig søndag morgen ikke å gi flere opplysninger i saken av hensyn til etterforskningen.

Personvernpolicy