Bruce Jenner viser frem sitt nye jeg i Vanity Fair

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med bølgende, mykt hår, et nytt, feminint ansikt og en tettsittende, hvit body poserer en stolt Bruce Jenner på forsiden av Vanity Fair.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

OL-mester i tikamp, reality-stjerne og nå kvinne. Bruce Jenner (65) poserer på forsiden av Vanity Fairs juli-nummer som sitt nye jeg, Caitlyn Jenner.

I et 22 sider langt intervju med magasinet åpner Jenner seg for offentligheten for første gang etter at hun har skiftet kjønn.

– Hvis jeg lå på dødsleie og hadde holdt dette hemmelig og aldri gjort noe med det, ville jeg ligget der og sagt: «Du ødela nettopp hele livet ditt. Du tok aldri et oppgjør med deg selv», og jeg vil ikke at det skal skje, forteller en åpenhjertig Jenner i det omfattende intervjuet.

Les også: Fra mann til dame på tre år

Artikkelen fortsetter under bildet

FORSIDEPIKE: «Kall meg Caitlyn». Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Annie Leibovitz/Vanity Fair/HandoutFORSIDEPIKE: «Kall meg Caitlyn». Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Annie Leibovitz/Vanity Fair/Handout

Jenner røpet sin virkelige kjønnsidentitet i et intervju med Diane Sawyer på TV-stasjonen ABC i april i år. Hun vil heretter gå under navnet Caitlyn og omtales med pronomenet hun. Men på spørsmål om det er sensitivt for henne om folk omtaler henne for han, svarer Jenner:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg henger meg ikke opp i det. En fyr kom inn her en dag og jeg var fullt kledd opp, og av gammel vane sa jeg «Hei, Bruce her» og da tenkte jeg «Åh faen, det er ikke Bruce».

Les mer: Bruce Jenner ser på seg selv som kvinne

Etter at Vanity Fairs presenterte Caitlyn Jenner på sin nettside i dag, skrev hun følgende på Twitter:

– Jeg er så lykkelig etter en lang kamp for å leve som mitt sanne jeg. Velkommen til verden Caitlyn. Kan ikke vente til dere blir kjent med henne/meg.

Se intervjuet der Bruce Jenner sto fram som en kvinne offentlig for første gang: