Åpen for alle - alltid

Visepresident Joe Bidens sønn død av hjernekreft

Artikkelen fortsetter under annonsen

Visepresident Joe Bidens sønn Beau er død av hjernekraft, melder Det hvite hus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beau Biden døde lørdag, 46 år gammel, etter å ha vært syk i et år. Han var Joe Bidens eldste sønn og etterlater seg kone og to sønner.

«Hele Biden-familien er usigelig trist. Vi vet at Beaus ånd vil leve videre i oss alle, spesielt hans tapre kone Hallie og to vidunderlige barn, Natalie og Hunter. Han kjempet mot hjernekreft med samme integritet, mot og styrke som han viste hver dag», heter det i uttalelsen som Joe Biden sendte ut.

Beau Biden var utdannet advokat og hadde som demokrat vært aktiv i politikken i delstaten Delaware. I fjor kunngjorde han planer om å stille til valg som guvernør i delstaten neste år. Han var også et år i Irak som kaptein i Delawares nasjonalgarde.

Biden-familien har vært rammet av tragedie før. Kort etter at Joe Biden for ble valgt inn i Kongressen i 1972, var kona Neilia og deres tre barn involvert i en bilulykke. Neilia og deres datter mistet livet, mens Beau og Hunter ble skadd.

Joe Biden giftet seg igjen senere med Jill, som han har en datter med.