Forvirrede Jay Z-følgere kritiserer blendahvitt Tidal

Jay Z og Beyoncé skapte kaos utenfor Tidal-kontoret i Oslo sentrum da de besøkte byen denne uken. Her i roligere former inne, sammen med de ansatte.
Jay Z og Beyoncé skapte kaos utenfor Tidal-kontoret i Oslo sentrum da de besøkte byen denne uken. Her i roligere former inne, sammen med de ansatte. Foto: Beyonce.com
Artikkelen fortsetter under annonsen

Et bilde av den norske Tidal-staben sammen med hiphop-stjernen og Tidal-eier Jay Z resulterte i protester fra afroamerikanere i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da Jay Z og kona Beyoncé kom på uventet norgesbesøk denne uken for å besøke sine ansatte i Tidal, tidligere kjent her hjemme som strømmetjenesten Wimp. Tjenesten ble kjøpt opp av superparet tidligere i år.

Under besøket i Oslo sentrum ble det som seg hør og bør tatt et bilde av sjefer og ansatte sammen, og lagt ut på nettet.

Les også: Superstjernene tar makten tilbake

Mange av superparets følgere i sosiale medier reagerte kraftig på at størsteparten av de ansatte er hvite. Jay Z har gjennom sin musikkarriere profilert seg som en forkjemper for afroamerikaneres rettigheter, og deres vanskelige kår i USA.

Det kan virke som de amerikanske følgerne av paret ikke har fått med seg at bildet var tatt i Norge, med norske ansatte.