Gutterommet til siktet barnehageansatt ransaket av politiet

En 30 år gammel barnehageansatt er siktet for overgrep mot barn som har gått i denne barnehagen i Tromsø. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
En 30 år gammel barnehageansatt er siktet for overgrep mot barn som har gått i denne barnehagen i Tromsø. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

Politiet i Trøndelag har på vegne av politiet i Troms ransaket gutterommet til 30-åringen som siktet for overgrep mot elleve barnehagebarn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ransakelsen skjedde hos mannens familie i Trøndelag etter at han ble pågrepet 6. mai, skriver Adresseavisen. Politiet vil ikke kommentere om noe er blitt beslaglagt fra gutterommet.

– Tidlig i etterforskningen ransaket vi rutinemessig gutterommet hans i barndomshjemmet hvor han vokste opp, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt.

– Det er helt naturlig å gjøre på et sted hvor vi har opplysninger om at han har bodd lenge, og sporadisk besøkt i senere tid, sier han.

Bakgrunn: Barnehageansatt siktet for overgrep flere år tilbake

Den 30 år gamle mannen er siktet for overgrep av seksuell karakter mot elleve barn i en privat barnehage i Tromsø. Når det gjelder seks av barna, har politiet siktet mannen for overgrep som er sidestilt med samleie. Overfor fem barn er han siktet for uanstendig atferd. Overgrepene skal ha skjedd gjentatte ganger.

Les også: Barnehageansatt siktet for overgrep mot elleve barn

30-åringen har delvis erkjent forholdene han er siktet for og ble torsdag fengslet i fire nye uker med brev- og besøkskontroll.

Personvernpolicy