Forventer økte tall på omkomne Nepal

Amerikanske tjenestemenn fra den felles innsatsstyrken i Nepal frakter ut skadde mennesker fra de jordskjelv-rammede områdene i Nepal. Her er de på Tribhuvan internasjonale flyplass hvor en skadd kvinne blir fraktet bort.
Foto: Befal Ricardo Morales / Reuters / Marineinfanteriet / NTB scanpix
Amerikanske tjenestemenn fra den felles innsatsstyrken i Nepal frakter ut skadde mennesker fra de jordskjelv-rammede områdene i Nepal. Her er de på Tribhuvan internasjonale flyplass hvor en skadd kvinne blir fraktet bort. Foto: Befal Ricardo Morales / Reuters / Marineinfanteriet / NTB scanpix

Tallet på døde etter jordskjelvene i Nepal har passert 8.500. Dermed er naturkatastrofen den dødeligste i landets historie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir også forventet at dødstallene vil stige ytterligere. For det er fremdeles svært mange mennesker som er savnet, og det blir stadig lett etter overlevende i mange landsbyer i Nepal.

Det forrige, dødelige jordskjelvet som rammet landet var i 1934. Da mistet 8.519 mennesker livet, samt flere tusen i nabolandet India. Dødstallene etter det 7,8-sterke jordskjelvet som inntraff 25. april, og det andre skjelvet 12. april, har nå kommet opp i 8.583 personer.

Amerikanske tjenestemenn fra den felles innsatsstyrken i Nepal frakter ut skadde mennesker fra de jordskjelv-rammede områdene i Nepal. Her er de på Tribhuvan internasjonale flyplass hvor en skadd kvinne blir fraktet bort

Personvernpolicy