Mann kuttet akilles på kvinne med samekniv

En kvinne i 30-årene ble brakt til sykehuset i Stavanger etter å ha fått akillessenen kuttet over.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

–Den antatte gjerningsmannen er i 30-årene og ble pågrepet av politiet på en annen adresse en halv time senere. Han sitter nå i arrest i påvente av avhør, sier operasjonsleder Egil Karlsen i Rogaland politidistrikt til VG.

Hendelsen fant sted i en leilighet i Stavanger sentrum i 20-tiden onsdag. Kvinnen og en mann i 20-årene skal ha vært i leiligheten da den mistenkte ankom, ifølge politiet. Det skal så ha oppstått et basketak.

–I leiligheten ble det gjort funn av en samekniv som ser ut til å ha vært benyttet i forbindelse med ugjerningen. De foreløpige meldingene kan tyde på at dette dreier seg om sjalusi. Men vi jobber nå med å sy sammen forklaringene til de involverte, sier operasjonslederen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden