Fraktet 50 mennesker i 6-seters bil

Sjef stappet 50 arbeidere i én varebil

En kinesisk sjåfør skulle frakte sine 50 byggearbeidere og valgte å ta med alle på én kjøretur for å spare tid og penger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i storbyen Guiyang i Kina stoppet en varebil etter tips fra bekymrede bilister natt til søndag.

Det viste seg at det inne i varebilen befant seg til sammen 50 mennesker.

Alle passasjerene var arbeidere på en lokal byggeplass og sjåføren var sjefen deres som prøvde å spare tid og penger ved å frakte alle 50 på én gang.

Det skulle vise seg å være en dårlig idé da de raskt ble stoppet. Som man kan se i videoen øverst i artikkelen er det lett å oppdage at det befinner seg fler mennesker enn det er seter i varebilen og andre bilister på veien ble forståelig nok engstelige.

Les også: Her reddes mor og baby fra vannmassene

Politiet fraktet alle byggearbeiderne hjem i flere politibiler slik at hver passasjer fikk sitt eget sete, og byggsjefen fikk en saftig bot. Neste gang kjører han forhåpentligvis flere turer.

Se også den kinesiske sjåføren som kjørte rundt i en lastebil uten frontrute og tak, men som fortsatt ikke kunne skjønne hvorfor politiet stoppet ham – han hadde jo hjelm:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus