Meny

Mann fulgte etter jente (13):

– Jeg er fortsatt redd

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikansk politi etterlyser mannen som fulgte etter en 13 år gammel jente inn i huset hennes. Den samme mannen skal ha forsøkt å forgripe seg på en 28 år gammel kvinne i april.

Politiet i San Jose i USA har gått ut og bedt publikum i sosiale medier om hjelp til å finne en mann de har etterlyst.

Mannen er anklaget for å ha fulgt etter en 13 år gammel jente som var på vei hjem fra skolen tirsdag denne uken.

Fulgte etter inn i huset

Da jenta hadde kommet fram til huset hun og familien bor i, tok mannen kontakt og skal ha fortalt at han hadde gått seg bort. Han skal også ha spurt etter jentas navn og alder og stilt henne upassende spørsmål.

– Da bestemte jeg meg for å løpe inn i huset. Jeg prøvde å smelle igjen døra foran ham, men jeg klarte ikke det, forteller jenta.

Familien hadde installert overvåkningskameraer i og utenfor huset, og på bildene fra entreen kan man se mannen ta tak i jenta, som kjemper imot.

Knyttet til et annet overgrepsforsøk

Til slutt slapp han taket, og 13-åringen kunne gå noen meter unna. Hun forsøkte å få tak i noe å forsvare seg med i tilfelle han skulle gå til angrep igjen.

– Han gikk noen få steg mot meg, og jeg trodde han skulle ta tak i meg igjen. Men så snudde han bare, gikk ut døren og ble borte.

Politiet har kommet frem til at mannen på bildene er den samme som skal forsøkt å forgripe seg på en 28 år gammel kvinne på et toalett på et supermarked i West San Jose 2. april i år.

13-åringen sier hun nå er bekymret for å gå ut alene.

– Jeg er glad for å være trygg og at jeg kom meg unna, men jeg er fortsatt redd, sier hun.

Populært