Trebarnsfar drepte fire mennesker i Sveits

Politisperringer er satt opp foran et hus i sveitsiske Würenlingen, der flere personer ble drept i et skytedrama sent lørdag kveld. (Foto: Ruben Sprich / Reuters / NTB scanpix)
Politisperringer er satt opp foran et hus i sveitsiske Würenlingen, der flere personer ble drept i et skytedrama sent lørdag kveld. (Foto: Ruben Sprich / Reuters / NTB scanpix)

En 36 år gammel sveitsisk trebarnsfar skjøt sine svigerforeldre, svogeren og en nabo før han tok sitt eget liv i en landsby i Aargau nord i Sveits, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var naboene som varslet om at de hadde hørt flere skudd fra et bolighus i tettstedet Würenlingen sent lørdag kveld.

Politiet rykket ut til bolighuset og fant først tre døde – den tidligere straffedømte 36-åringens svigerforeldre og deres sønn. Ofrene lå i tre forskjellige rom i huset.

Like i nærheten fant politiet en 46 år gammel nabo, samt den 36 år gamle gjerningsmannen, ifølge nyhetsbyrået SDA. Begge ble erklært døde på stedet.

– Det var et grusomt syn, ofrene ble regelrett henrettet, sier talsmann Bernhard Graser i Aargau-politiet ifølge avisen 20 Minuten.

Ingen barn

Gjerningsmannen var en kjenning av politiet og hadde ikke tillatelse til å bære drapsvåpenet, som var en pistol. 36-åringen var gift og hadde tre barn, men han bodde ikke sammen med familien.

– Jeg hørte fire skudd, ganske raskt etter hverandre. Så var det stille en kort stund, før jeg igjen hørte minst to skudd. Jeg hørte ingen skrik, sier en nabo til avisen Blick.

Trippeldrap

Åstedet ligger i en gate med både eneboliger og flermannsboliger.

Würenlingen har rundt 4.500 innbyggere og ligger nordvest for Zürich. Det lille samfunnet har også tidligere vært åsted for en brutal drapssak. I 1985 skjøt en 33 år gammel eiendomsmegler ektemannen til sin daværende elskerinne og to prostituerte, skriver Blick. Trippeldrapet skjedde bare hundre meter fra helgens åsted.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden