Meny

Snurt Oslo-mann ringte politiet etter narkobløff

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha kjøpt falsk narkotika i Oslo sentrum ringte en irritert mann 112 og etterspurte hjelp fra politiet.

Mannen følte seg svindlet og mente at politiet i Oslo måtte hjelpe til med å finne mannen som hadde solgt den falske narkotikaen.

– Han var ganske frustrert da han ringte, frustrert over å ha blitt solgt noe som han ikke ville ha, forteller operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen spesifiserte ikke hvilket stoff han ville kjøpe, ei heller hva han fikk for pengene.

– Han ville ha bistand, men ble forklart ganske raskt at det han hadde gjort var straffbart. Dersom vi skulle hjelpe, ville det få konsekvenser for ham, humrer Hausvik.

For selv om den snurte mannen aldri fikk tak i det han ville ha, har han kjøpt i hensikt og tro om at det faktisk var narkotika.

– At han har blitt lurt er kjedelig for ham, men det hjelper veldig lite å ringe politiet her. Selvinkriminering, heter det, sier Hausvik.

Hendelsen vil ikke prioriteres fra politiets side, verken gjennom hjelp eller pågripelse av innringeren. Saken får derimot stor oppmerksomhet på Twitter, hvor saken først ble meldt.

– Vi får ganske så mange telefoner i løpet av en dag, så slike meldinger blir lagt ut for å vise litt av yrket vårt, sier operasjonsleder Hausvik avslutningsvis.

Populært