Kvinne fløyet til sykehus etter sykkelulykke i Vestfold

En kvinne i 40-årene er fløyet til Oslo universitetssykehus med hodeskader etter en sykkelulykke i Lardal kommune i Vestfold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Kvinnen var bevisstløs en periode, men var ved bevissthet da hun ble fraktet bort av AMK. Hun ble fraktet til Hvittingfoss hvor ambulansehelikopter ventet, opplyser operasjonsleder Johs Nysæter i Vestfold politidistrikt til NTB.

Kvinnen i slutten av 40-årene var i en treningsgruppe på rundt 40 syklister i Steinsholt, sør for Svarstad da ulykken skjedde like før klokka 12 lørdag. En brå trafikkstans gjorde at kvinnen kolliderte med en annen syklist og stupte over sykkelstyret.

– Det er snakk om hodeskader. Skadeomfanget er noe uklart, men skadene skal ikke være livstruende, sier operasjonslederen i Vestfold.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden