Leteaksjon etter savnet mann i Nord-Trøndelag

Et redningshelikopter med varmesøkende kamera og et stort antall letemannskaper deltok fredag i søket etter en mann i slutten av 40-årene som er savnet mellom Åsen og Stjørdal i Nord-Trøndelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret er kalt ut og deltar i søket etter mannen som ble borte fra følget sitt torsdag. Natt til fredag deltok flere hundeekvipasjer i søket etter mannen på bakken. Et Sea King redningshelikopter brukte varmesøkende kamera over området i fire timer fredag morgen.

Mannen, som er autist, var på tur sammen med andre fra samme bofellesskap da han ble borte torsdag midt på dagen. Han er godt kledd, men det har vært nattetemperatur ned mot 4 grader, og politiet har uttrykt bekymring ettersom mannen er svært tunghørt.

– Han er kontaktsøkende og ikke redd for å ta kontakt med folk, men har jo et lite handikap, sier operasjonsleder Dag Hjulstad til NTB.

Søkeområdet på omtrent åtte kvadratkilometer er bratt og ulendt og krevende å lete i. Etter at redningshelikopteret avsluttet søket fredag morgen, innledet letemannskapene finsøk i terrenget

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært