Fugl knuste nesen på et passasjerfly

Turkish Airlines-flyet holdt på å gå inn for landing da det ble truffet av en eller flere fugler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet, en Boing 737-800, var på vei fra Istanbul til Nevsehir da hendelsen inntraff tirsdag. Ingen passasjerer kom til skade, og flyet klarte å lande uten store problemer.

Det eneste som kom til skade under sammenstøtet var den eller de fuglene som traff flyet, samt flyets neseparti, som fikk seg en skikkelig trøkk. Det kan enkelt skiftes ut, og flyet er allerede tilbake i lufta, ifølge Jyllands-Posten.

– En kan også konstatere at et kritisk fugletreff for fly er de som treffer motorområdet. Alle andre områder på et fly, slik som fronten, vingene og skroget, tåler å bli truffet av en fugl, sier en talsperson i Turkish Airlines til Mirror.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært