Mann med Hells Angels-tilknytning funnet død i Sverige

vensk politi har startet drapsetterforskning etter at 27 år gammel mann ble funnet død i Sundbyberg utenfor Stockholm onsdag kveld.
Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
vensk politi har startet drapsetterforskning etter at 27 år gammel mann ble funnet død i Sundbyberg utenfor Stockholm onsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix

En 27 år gammel mann ble funnet skutt til døde i en garasje i Sundbyberg utenfor Stockholm onsdag kveld. Politiet mistenker at mannen er drept.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Aftonbladet hadde 27-åringen tilknytning til motorsykkelgjengen Hells Angels. Avisen viser til en dom fra 2012, da han ble dømt til fengsel i tre år for å ha mishandlet medlemmer av MC-klubben Outlaws.

Mannen var da medlem av Red and White Crew, en av Hells Angels supporterklubber. Han er også tidligere dømt til fengsel for narkotikalovbrudd.

Politiet fikk melding om at mannen var skutt klokken 19.23 onsdag. De vil ikke si noe om Hells Angels-koblingen, men bekrefter at de kjente til 27-åringen fra før.

– Mannen er identifisert, og pårørende er underrettet. Vi vet hvem han er, sier pressetalsmann Sven-Erik Olsson i Stockholm-politiet.

– Ambulansepersonellet var der en stund, men livet hans kunne ikke reddes, forklarer Olsson.

Politiet har hentet to personer inn til avhør etter skytingen. De er ikke mistenkt, men sitter trolig på informasjon som kan ha betydning for etterforskningen.

Foreløpig er det ingen mistenkte i saken. Et vitne sier til Aftonbladet at han så to mørkkledde menn kjøre raskt bort fra åstedet på moped.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært