Prinsessenavn er klart – men dronningen får vite det først

Prins William og hertuginne Kate har allerede valgt navn til sin nyfødte datter. Men ingen andre får vite det før prinsen personlig har informert dronning Elisabeth, skriver britiske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins William skal møte dronningen mandag for å fortelle hvilke navn det nyeste tilskuddet til den britiske kongefamilien får. Det opplyser kilder ved det britiske hoffet til avisa Daily Mail.

Spekulasjonene har gått høyt i Storbritannia om hvilke navn den lille jenta får. Alice, Charlotte og Victoria er blant favorittene.

Les også: Britene feirer sin nye prinsesse

Mange tipper også at prins William vil kalle datteren opp etter sin mor, prinsesse Diana. Elizabeth er også hypping nevnt, som en hyllest til oldemor, dronningen.

Det eneste som er sikkert, er at hun får flere navn, slik den kongelige tradisjonen er.

Les også: William og Kate viste frem prinsessen bare timer etter fødselen

Den lille prinsessen har siden hun ble født lørdag, vært hjemme med foreldrene og storebror George i Kensington Palace i London.

Mandag er det imidlertid ventet at hertugfamilien reiser til Anmer Hall, residensen i Norfolk, ikke langt fra Sandringham House, der dronning Elizabeth oppholder seg for tiden. Da får også dronningen for første gang møte sitt femte og nyeste oldebarn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært